Η Ερωφίλη και η Αφεντούλα Ραζέλη συναντούν την ορχήστρα Smyrna

DATE: 8 Μαρτίου, 2019
TIME: 8:30 pm
LOCATION: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
VENUE: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παρασκευή 8 | 9 μ.μ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η Ερωφίλη και η Αφεντούλα Ραζέλη συναντούντην ορχήστρα Smyrna.Ένα μουσικό σχήμα που αποτελείται μόνο από γυναίκες.Γυναικεία συμμαχία, γεμάτη γνώση και ωριμότητα, σ’ ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν τις ρίζες τους σ’ ένα πολιτισμό που σμιλεύτηκε μέσα από διαφορετικές κουλτούρες.

Η Ερωφίλη και η Αφεντούλα Ραζέλη, ερμηνεύτριες που μετρούν αρκετά χρόνια αξιόλογης παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι τόσο μέσα από την προσωπική τους δισκογραφία όσο και με τις συνεργασίες τους με δεκάδες ξεχωριστούς ερμηνευτές και δημιουργούς, συναντούν την πολλά υποσχόμενη και δραστήρια ορχήστρα Smyrna.

Με τις χαρακτηριστικά αναγνωρίσιμες φωνές τους, μας παρασύρουν με το προσωπικό τους ύφος, αρμονικά δεμένο με το χθες και συνδυάζοντας τη φρεσκάδα με την παράδοση, μας ταξιδεύουν μελωδικά στο χρόνο με σκοπούς και τραγούδια από τη Μικρά Ασία, την Καππαδοκία, την Κωνσταντινούπολη, τη Θράκη, την Μακεδονία, την Ήπειρο, το Αιγαίο αλλά και Σμυρνιών συνθετών.

Οι πέντε κοπέλες της ορχήστρας ΣΜΥΡΝΑ είναι:Σταυρούλα Βλασοπούλου (τσέλο, τραγούδι), Άντρια Ζή-κου (κιθάρα, τραγούδι), Κάλια Καμπούρη (κανονάκι, τραγούδι), Δανάη Λουκί-δη(βιολί, τραγούδι) και Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο, κρουστά, τραγούδι).

Αίθουσα «Βασ. Πυρσινέλλας»

Είσοδος ελεύθερη

©Smyrna orchestra