Παρουσίαση δίσκου “Θα τραγουδήσω αγαληνά” @ Ρυθμός stage

Ορχήστρα «Smyrna»

«Θα τραγουδήσω αγαληνά»

Επίσημη παρουσίαση της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς

Ρυθμός Stage, Τετάρτη 5 & 12 Νοεμβρίου 

Έχοντας ήδη ξεκιposterνήσει τις φθινοπωρινές της εμφανίσεις, η ορχήστρα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής «Smyrna» μας καλεί σε δύο πολλά υποσχόμενες βραδιές, τις Τετάρτες 5 και 12 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή «Ρυθμός stage», όπου θα μας παρουσιάσουν ζωντανά τον πρώτο ψηφιακό τους δίσκο με τίτλο «Θα τραγουδήσω αγαληνά».

Η Κάλη Καμπούρη (κανονάκι, τραγούδι), η Ελευθερία Κουρλιά (κιθάρα, τραγούδι), η Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο, κρουστά, τραγούδι), η Ειρήνη Συσκάκη (βιολί, τραγούδι) και η Χαρά Τσαλπαρά (ακορντεόν, τραγούδι), ερμηνεύουν με τον δικό τους τρόπο μουσική που μας μεταφέρει πίσω στις ρίζες μας και μας τη συστήνουν εκ νέου με την δική τους νεανική ματιά.

Ο δίσκος ξεκίνησε το ταξίδι του τον Ιούλιο, από τη δισκογραφική εταιρία Final touch του Μίλτου Καρατζά και αποτελείται από δέκα τραγούδια και σκοπούς του τόπου μας («Θα τραγουδήσω αγαληνά-Χασαπιά», «Μιλήσσω», «Μια γαλάζια περιστέρα», «Σεράντα μήλα», «Εγώ κρασί δεν έπινα», «Αδανιωτοπούλα», «Guzel oglan» οργανικός καρσιλαμάς , «Φόρα τα μαύρα», «Στον κατηφένιο σου οντά», «Μια μαύρη πέτρα του γιαλού-Μπαρμπαγιαννακάκης»), επιλεγμένα με προσοχή και διασκευασμένα με όρεξη και κέφι, σ’ ένα ταξίδι από την Μ. Ασία στον Πόντο, τη Θράκη, τη Μακεδονία και την Ήπειρο με τη συμμετοχή της Σοφίας Μάνου.

Στη σκηνή θ’ ανέβουν για να γιορτάσουν μαζί με τα κορίτσια της ορχήστρας η Κατερίνα Παπαδοπούλου (Τετάρτη 5 Νοεμβρίου) και η Μαρία Αναματερού (Τετάρτη 12 Νοεμβρίου), ερμηνεύτριες που υπηρετούν με μεγάλη αγάπη το παραδοσιακό τραγούδι και θα χρωματίσουν ακόμα περισσότερο τις βραδιές με τις ξεχωριστές ερμηνείες τους.

*αγαληνά : ήσυχα,αργά,χαμηλόφωνα

promo τραγούδι ΕΓΩ ΚΡΑΣΙ ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ (παραδοσιακό Μ.Ασίας-Ηπείρου)

https://www.youtube.com/watch?v=NVx9SVpH2Uk

Είσοδος : 10€ με μπύρα ή κρασί

Ώρα έναρξης : 22.00
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλ: 210 9750060

Σύνδεσμοι :

Official Site

Smyrna Facebook page

Youtube page

©Smyrna orchestra