“Και πάντα και του χρόνου” ορχήστρα Smyrna και Haig Yazdjian

Ορχήστρα « Smyrna »

«Και πάντα και του χρόνου»

Τραγούδια, σκοποί, κάλαντα και καλήμερα

Συμμετέχει ο Haig Yazdjian

Ρυθμός Stage, Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

H ορχήστρα ελληνικής πu03B1u03C6u03AFu03C3u03B1αραδοσιακής μουσικής «Smyrna» θα βρεθεί πάλι, την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή «Ρυθμός stage», όπου θα μας παρουσιάσει ένα εορταστικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο σε παραδοσιακά τραγούδια, σκοπούς και κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η Κάλη Καμπούρη (κανονάκι, τραγούδι), η Ελευθερία Κουρλιά (κιθάρα, τραγούδι), η Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο, κρουστά, τραγούδι), η Ειρήνη Συσκάκη (βιολί, τραγούδι) και η Χαρά Τσαλπαρά (ακορντεόν, τραγούδι), ερμηνεύουν με τον δικό τους τρόπο μουσική που μας μεταφέρει πίσω στις ρίζες μας και μας τη συστήνουν εκ νέου με την δική τους νεανική ματιά.

Θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θα τραγουδήσω αγαληνά» αλλά και επιλεγμένες μουσικές και τραγούδια, από την Μικρά Ασία, την Καππαδοκία, την Κωνσταντινούπολη τη Θράκη, την Μακεδονία, την Ήπειρο και το Αιγαίο.

Καλεσμένος τους ο εξαιρετικός Αρμένιος καλλιτέχνης Haig Yazdjian, που θα δώσει το δικό του μουσικό στίγμα σ ’αυτή τη γιορτινή παράσταση.

 

Teaser video «ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΑΓΑΛΗΝΑ»

https://www.youtube.com/watch?v=RINwoEI54_0&list=PLI4OgbluqE2Dfa-TQnFxi9mMg6J3Y93g3

 

Είσοδος : 10€ με μπύρα ή κρασί

Ώρα έναρξης : 22.00
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλ: 210 9750060

©Smyrna orchestra